Eh eh!

Aku baru perasan yang header blog ni bertukar!


Pejal, kaukah yang buat?

GJ! Kikiki~

Kepada anda yang berada di sekitar Lembah Kelang (yang berada di Semenanjung Malaysia ni pun boleh).

Memandangkan sebilangan The Ciliques akan menamatkan pengajian bulan 5 ni, aku cadangkan kita berkumpul beramai-ramai sebelum membawa haluan masing-masing.
Yalah, mungkin ada yang balik Sabah, mungkin ada yang terus stay di sini. Mungkin ada yang ke tempat lain. Siapa tahu??
Cadangan tarikh adalah pada 9@10 April.

Cadangan saja lah.

Macam mana?

*inb4 bunyi angin bertiup sebab teda orang baca*

del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

Selamat Menyambut Maulidur Rasul

Selamat Menyambut Maulidur Rasul
Selawat dan Salam atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W


“Sesungguhnya telah datang kepada kamu cahaya kebenaran (Nabi Muhammad) dari Allah dan sebuah Kitab (Al-Quran) yang jelas nyata keterangannya.”
al-Maidah ayat ke-15



del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

Cuti.

APAKAH PLAN CUTI TAHUN BARU CINA ANDA???


Macamla ada orang baca blog ni lagi :P

del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

PERHATIAN!!!!!!!

assalamualaikum....


huhu...ingin mintak perhatian kepada kawan2 yg belajar 4 tahun n yg x LI (latihan industri) lagi, nak tya korg mntak LI di mana?...coz ak maw juak d Sabah nie...yg ad pasal shipping juak...yg mbik sivil n mechanical pun...post la any suggestion tempat yg sesuai...hehe...tq..

_dhame_

del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

Exam~~!

Bah, Assalamualaikum dan Hai kawan2~!! *Wah, skemanya aku.*

Walaupun aku tau memang ramai yang tidak akan membaca blog ni, tapi... ah. Biarrr.

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan SEMOGA BERJAYA dan ALL THE BEST kepada semua yang menduduki peperiksaan. Yang sudah cuti-cuti Malaysia, selamat bercuti! :D


SEMOGA BERJAYA!!! 1.88!!!

Sekian.

P/s: Aku lupa sebenarnya 1.88 tu pointer untuk apa time sekolah? CGPA? GPA?


del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa

del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

Ucapan.

Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan. Dan selamat menyambut Hari Gawai *kalau anda menyambutnya-lah*


Dan paling penting, SELAMAT BERCUTI!!!


del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl


Mod Blog ini mengalu-alukan semua warga ex-smsld 2002-2006 untuk menjadi contributor blog ini. Anda bebas untuk post tentang group. Berminat Mesej di ruangan Sembang Clique.
CONTRIBUTOR STATUS
Fadzly
TQa
Kler
Jawahir
Dhame
Kerek
Moderator mempunyai akses Pada Layout dan Setting blog BornbeClique
MODERATOR STATUS
Rom
Pjal
JRY
P/S: Klik dan Drag gambar kekanan or kiri untuk melihat keseluruhan gambar-gambar di bawah.