Eh eh!

Aku baru perasan yang header blog ni bertukar!


Pejal, kaukah yang buat?

GJ! Kikiki~

Kepada anda yang berada di sekitar Lembah Kelang (yang berada di Semenanjung Malaysia ni pun boleh).

Memandangkan sebilangan The Ciliques akan menamatkan pengajian bulan 5 ni, aku cadangkan kita berkumpul beramai-ramai sebelum membawa haluan masing-masing.
Yalah, mungkin ada yang balik Sabah, mungkin ada yang terus stay di sini. Mungkin ada yang ke tempat lain. Siapa tahu??
Cadangan tarikh adalah pada 9@10 April.

Cadangan saja lah.

Macam mana?

*inb4 bunyi angin bertiup sebab teda orang baca*

del.icio.us Digg it! Reddit! Stumbleupon Blinklist Myweb Yahoo Fave me Technorati Furl

4 comments:

tqa said...

ada bah org baca (aku)..tp lambat. hahaha.

bah, ayuk! gathering kt! :P:P

Ariez Hazaril said...

yg d sjung ja ka??
abis yg d sbah mcm mn??keh3x..

bt raya tour lg ba..cuti pjang ba sem ni..^^

tqa said...

x dapat join lagi tahun ni adoilahhh~

mazeermohamad said...

eh, eh! lawa pulak kan header tuh! wowowow! i like it!

AIR MATA AKU RASA NAK MENGALIR.....!



Mod Blog ini mengalu-alukan semua warga ex-smsld 2002-2006 untuk menjadi contributor blog ini. Anda bebas untuk post tentang group. Berminat Mesej di ruangan Sembang Clique.
CONTRIBUTOR STATUS
Fadzly
TQa
Kler
Jawahir
Dhame
Kerek
Moderator mempunyai akses Pada Layout dan Setting blog BornbeClique
MODERATOR STATUS
Rom
Pjal
JRY
P/S: Klik dan Drag gambar kekanan or kiri untuk melihat keseluruhan gambar-gambar di bawah.